bouwsector
Bouw

Variant Loodsenbouw heeft jarenlange ervaring in de bouwsector op het gebied van verhuur, verkoop, transport en (de)montage van Romneyloodsen & Variantloodsen.

Wij plaatsen opslagloodsen, zaagloodsen en werkplaatsen op bouwlocaties in heel Nederland. We doen dit voor materieeldiensten en grote aannemers, maar ook voor kleine bouw- en renovatiebedrijven. De loodsen kunnen geplaatst worden op puingranulaat of betonplaten.

 

Wij kunnen u adviseren en met u meedenken over uw situatie en vervolgens het hele traject verzorgen. Dit houdt volgende in: het ondersteunen bij de bouwvergunning, calculatie, werkvoorbereiding, maken van veiligheidsplannen en ten slotte de montage en eventuele installaties.

Wanneer u uw wensen aangeeft, maken wij een vrijblijvend voorstel voor huur of koop.

Veiligheid

Variant Loodsenbouw is VCA** gecertificeerd. Hiervoor worden onze medewerkers jaarlijks getraind en is al ons materieel en gereedschap gekeurd. Wij zijn gewend om te werken volgens de hoogste veiligheidseisen die gelden in de bouw, industrie en petrochemie. Zo worden onze loodsen altijd gemonteerd met inzet van gecertificeerde hoogwerkers en hefttrucks. Ook wordt gebruik gemaakt van professioneel klimmaterieel voor werken op hoogte.

Desgewenst maken wij een projectspecifiek veiligheidsplan waarin onze werkmethode getoetst wordt aan de eisen die gesteld zijn op de locatie. Tijdens een start-werkoverleg wordt het plan met onze monteurs besproken.  Zo streven wij naar optimale veiligheid op onze projecten.

Toepassingen

Voor de bouwsector kunnen wij met onze loodsen opslag- of werkruimte creëren. Onze Romneyloodsen en Variantloodsen zijn in verschillende maten beschikbaar en daardoor is de toepasbaarheid enorm. Wij kunnen u adviseren en met u meedenken over uw situatie en vervolgens het hele traject voor u verzorgen.

Inrichting

De complete inrichting en isolatie van de loodsen kunnen wij verzorgen. Zo verhuren en verkopen wij verlichting, magazijnstellingen, palletrekken, binnenwanden en overheaddeuren.

Bekijk onze projecten voor inspiratie

Variantloods in de bouw