Evenementen

Variant Loodsenbouw heeft jarenlange ervaring met verhuur, verkoop, transport en (de)montage van Romneyloodsen & Variantloodsen voor grote evenementen.

Wij plaatsen tijdelijke loodsen voor stages en podia door heel Nederland. We doen dit voor gerenommeerde opdrachtgevers die vaak hoge eisen stellen aan leverbetrouwbaarheid en kwaliteit. Variant Loodsenbouw is gewend loodsen op- en af te bouwen op grote evenementenlocaties waar sprake is van krappe ruimtes en hoge tijdsdruk.

 

 

De afgelopen jaren heeft Variant Loodsenbouw aan meerdere grote evenementen zoals Lowlands festival, Paaspop festival & IJ festival loodsen geleverd. Ook plaatsen wij loodsen voor (tijdelijke) restaurants, expositieruimtes en showrooms.

Thema

Variant Loodsenbouw is VCA** gecertificeerd. Hiervoor worden onze medewerkers jaarlijks getraind en is al ons materieel en gereedschap gekeurd. Wij zijn gewend om te werken volgens de hoogste veiligheidseisen die gelden in de industrie en petrochemie. Zo worden onze loodsen altijd gemonteerd met inzet van gecertificeerde hoogwerkers en hefttrucks. Ook wordt gebruik gemaakt van professioneel klimmaterieel voor werken op hoogte.

Desgewenst maken wij een projectspecifiek veiligheidsplan waarin onze werkmethode getoetst wordt aan de eisen die gesteld zijn op de locatie. Tijdens een start-werkoverleg wordt het plan met onze monteurs besproken.  Zo streven wij naar optimale veiligheid op onze projecten.

Toepassingen

Voor de industrie en petrochemische sector kunnen wij met onze loodsen meer opslag- en/of werkruimte creëren. Onze Romneyloodsen en Variantloodsen zijn in verschillende maten beschikbaar en daardoor is de toepasbaarheid enorm. Wij kunnen u adviseren en met u meedenken over uw situatie en vervolgens het hele traject voor u verzorgen.

Inrichting

De complete inrichting en isolatie van de loodsen kunnen wij verzorgen. Zo verhuren en verkopen wij verlichting, magazijnstellingen, palletrekken, binnenwanden en overheaddeuren.

Bekijk onze projecten voor inspiratie.

X-Ray tent lowlands Romneyloods

Desperados Romneyloods met oude golfplaten voor mooi effect