Industrie & Petrochemie

Variant Loodsenbouw heeft jarenlange ervaring in de industrie & petrochemie op het gebied van verhuur, verkoop, transport en (de)montage van Romneyloodsen & Variantloodsen.

Wij plaatsen tijdelijke of permanente opslagloodsen en werkplaatsen op door heel Nederland. We doen dit voor gerenommeerde opdrachtgevers die vaak hoge eisen stellen aan veiligheid en kwaliteit.

 

 

Of het nu gaat om een tijdelijke workshop voor een stop in de petrochemie, loodsen op een lay-down area bij de bouw van een fabriek of extra opslag voor bulk bij een vuilverwerker. Variant Loodsenbouw regelt het.

Veiligheid

Variant Loodsenbouw is VCA** gecertificeerd. Hiervoor worden onze medewerkers jaarlijks getraind en is al ons materieel en gereedschap gekeurd. Wij zijn gewend om te werken volgens de hoogste veiligheidseisen die gelden in de industrie en petrochemie. Zo worden onze loodsen altijd gemonteerd met inzet van gecertificeerde hoogwerkers en hefttrucks. Ook wordt gebruik gemaakt van professioneel klimmaterieel voor werken op hoogte.

Desgewenst maken wij een projectspecifiek veiligheidsplan waarin onze werkmethode getoetst wordt aan de eisen die gesteld zijn op de locatie. Tijdens een start-werkoverleg wordt het plan met onze monteurs besproken.  Zo streven wij naar optimale veiligheid op onze projecten.

Toepassingen

Voor de industrie en petrochemische sector kunnen wij met onze loodsen meer opslag- en/of werkruimte creëren. Onze Romneyloodsen en Variantloodsen zijn in verschillende maten beschikbaar en daardoor is de toepasbaarheid enorm. Wij kunnen u adviseren en met u meedenken over uw situatie en vervolgens het hele traject voor u verzorgen.

Inrichting

De complete inrichting en isolatie van de loodsen kunnen wij verzorgen. Zo verhuren en verkopen wij verlichting, magazijnstellingen, palletrekken, binnenwanden en overheaddeuren.

Bekijk onze projecten voor inspiratie.

2 Variantloodsen geleverd aan een Petrochemisch bedrijfVariantloods geleverd in de logistieke sectorvrijstaande en geschakelde Variantloodsen bij BP