logistieke sector
Logistieke sector

Variant Loodsenbouw heeft jarenlange ervaring in de logistieke sector op het gebied van verhuur, verkoop, transport en (de)montage van Romneyloodsen & Variantloodsen.

Wij plaatsen tijdelijke of permanente loodsen door heel Nederland. De loodsen kunnen bijvoorbeeld worden ingezet als overkapping van bulk bij overslagbedrijven. Of als een geconditioneerde ruimte bij een distributiecentrum. We bouwen veel Variantloodsen in opdracht van grote winkelbedrijven bij DC’s door het hele land.

 

Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij snel inspringen bij adequate huisvestingsbehoeften. Zo plaatsen we loodsen na een calamiteit of voor het snel en tijdelijk aanleggen van extra voorraden.

Opslagcapaciteit

Variant Loodsenbouw is VCA** gecertificeerd. Hiervoor worden onze medewerkers jaarlijks getraind en is al ons materieel en gereedschap gekeurd. Wij zijn gewend om te werken volgens de hoogste veiligheidseisen die gelden in de industrie en petrochemie. Zo worden onze loodsen altijd gemonteerd met inzet van gecertificeerde hoogwerkers en hefttrucks. Ook wordt gebruik gemaakt van professioneel klimmaterieel voor werken op hoogte.

Desgewenst maken wij een projectspecifiek veiligheidsplan waarin onze werkmethode getoetst wordt aan de eisen die gesteld zijn op de locatie. Tijdens een start-werkoverleg wordt het plan met onze monteurs besproken.  Zo streven wij naar optimale veiligheid op onze projecten.

Toepassingen

Voor de industrie en petrochemische sector kunnen wij met onze loodsen meer opslag- en/of werkruimte creëren. Onze Romneyloodsen en Variantloodsen zijn in verschillende maten beschikbaar en daardoor is de toepasbaarheid enorm. Wij kunnen u adviseren en met u meedenken over uw situatie en vervolgens het hele traject voor u verzorgen.

Inrichting

De complete inrichting en isolatie van de loodsen kunnen wij verzorgen. Zo verhuren en verkopen wij verlichting, magazijnstellingen, palletrekken, binnenwanden en overheaddeuren.

Bekijk onze projecten voor inspiratie.

damen-storage-variantloods