Loods huren

Als specialist in loodsen heeft Variant Loodsenbouw altijd loodsen klaarliggen voor de verhuur. Of u nu een loods wilt huren voor een korte of langere periode, u zegt het maar. Een loods huren werkt bij ons simpel en snel. Wij regelen zowel de opbouw als afbouw van uw huurloods. U kunt een loods huren voor locaties in Nederland, België en Duitsland.

Lees meer

Nieuwe loodsen

Variant Loodsenbouw is een bedrijf met tientallen jaren ervaring op het gebied van verhuur, verkoop, (de-)montage en isolatie van Romneyloodsen, Nissenhutten en Variant Loodsen. Ervaring in binnen- en buitenland, want deze snelgroeiende markt kent letterlijk en figuurlijk geen grenzen, omdat de toepasbaarheid van deze bouwwerken enorm groot is.

Lees meer

Gebruikte loodsen

U ziet de voordelen van een opslagloods, maar wenst een voordelige oplossing? Dan kunnen wij u helpen aan een goede, gebruikte loods. Specialist Variant Loodsenbouw biedt alle modellen in bijna elke gewenste maat aan, gemonteerd en al. Óók als u op korte termijn een gebruikte loods nodig heeft. Bij ons kunt u gebruikte loodsen kopen en huren.

Lees meer

Bouwtekeningen

Hier kun je alle bouwtekeningen vinden

Lees meer