Variantloods-gebruikt
Loodsen

Bij Variant Loodsenbouw is het mogelijk om loodsen te huren of te kopen. U kunt een keuze maken uit een nieuwe of gebruikte loods. Tevens verhuren wij ook de inrichting.

Loods huren

Als specialist in loodsen heeft Variant Loodsenbouw altijd Variant- of Romneyloodsen klaarliggen voor de verhuur. Of u nu een loods wilt huren voor een korte of langere periode, u zegt het maar. Een loods huren werkt bij ons simpel en snel. Wij regelen zowel de opbouw als afbouw van uw huurloods. U kunt een loods huren voor locaties in Nederland, België en Duitsland.

Lees meer

Nieuwe loodsen

Door onze jarenlange ervaring in de verkoop van Romneyloodsen en Variantloodsen en de toepasbaarheid van deze bouwwerken kunnen wij u snel een passende opslag of werkplaatsoplossing bieden.

Lees meer

 

Gebruikte loodsen

U wilt een opslagloods, maar wenst u een voordelige oplossing? Dan kunnen wij u een goede, gebruikte loods aanbieden. Variant Loodsenbouw biedt de Romneyloodsen & Variantloodsen in bijna elke gewenste maat gemonteerd aan. Oók als u op korte termijn een gebruikte loods nodig heeft, bij ons is het mogelijk om gebruikte loodsen te kopen of huren.

Lees meer

Inrichting

Variant Loodsenbouw verhuurt verschillende Romney- en Variantloodsen, maar het is ook mogelijk om de inrichting te huren. Zo verhuurt Variant Loodsenbouw verlichting, isolatie, vloeren, draagarmstellingen en magazijn-/palletstellingen.

Lees meer

Bouwtekeningen

Variant Loodsenbouw heeft de Variantloodsen, Romneyloodsen en geschakelde Variantloodsen in verschillende maten en hoogtes. Van deze standaardmaten zijn de bouwtekeningen voor u beschikbaar. Vraag ernaar bij ons team.