Huurloodsen

Opslagruimte nodig? Een loods huren is ideaal!

Als specialist in loodsen heeft Variant Loodsenbouw altijd loodsen klaarliggen voor de verhuur. Of u nu een loods wilt huren voor een korte of langere periode, u zegt het maar. Een loods huren werkt bij ons simpel en snel. Wij regelen zowel de opbouw als afbouw van uw huurloods. U kunt een loods huren voor locaties in Nederland, België en Duitsland.

Ervaren loodsenverhuurder

Geen project is voor Variant Loodsenbouw te gek. Wij hebben een jarenlange ervaring als loodsenbouwer en ontwikkelen voortdurend onze kennis. Daarom heeft ons team voor elke opslagvraag een passende oplossing. Neem eens een kijkje bij onze gevarieerde (soms ongewone) projecten met huurloodsen. Zo kunt u bijvoorbeeld een loods huren voor een groot evenement.

Onze huurloodsen

De Romneyloods en de Variantloods zijn veruit de populairste huurloodsen vanwege hun snelle op- en afbouw. De prijs-kwaliteitsverhouding is gunstig als u kiest voor het huren van deze doeltreffende loodsen. Lees hieronder alles over de verschillende soorten huurloodsen. Wilt u een loods huren en nog iets meer weten, dan staan wij voor u klaar. Met plezier geven wij u gratis advies en inspiratie.

Lees verder

Hoe werkt het?

Variantloods

De Variantloods is erg gewild vanwege de rechte zijwanden, die voor nóg meer opslagruimte zorgen. U kunt kiezen voor een nieuwe of gebruikte Variantloods om te huren. Heeft u veel opslagruimte nodig? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een geschakelde Variantloods. De loodsen worden standaard geleverd in groen of grijs. Maar heeft u misschien liever een andere kleurstelling of een bepaald thema? Alles kan verzorgd worden.

Romneyloods voor het EnecoWindlab

Romneyloods

De bekendste opslagloods onder de loodsen is de Romneyloods, omdat deze loods op vele manieren ingezet kan worden. Onze moderne Romneyloodsen zijn een verbeterde versie van de traditionele nissenhut. De Romneyloodsen verschaffen snel en voordelig een tijdelijke of permanente opslag of werkplaats. Variant Loodsenbouw biedt Romneyloodsen in allerlei soorten en (standaard) maten aan. Het huren van een Romneyloods is bij ons goed geregeld.

21m-geschakelde-Variantloods

Geschakelde Variantloods

Heeft u veel opslagruimte of een grote werkplaats nodig? Dan biedt het huren of kopen van de geschakelde Variantloods uitkomst. Dit zijn aan elkaar gemonteerde enkele Variantloodsen. Afgestemd op uw doel bouwen wij enorm hoge zijwanden op. U bepaalt het aantal geschakelde loodsen. Zo stemmen wij samen de perfecte opslaglocatie of werkplaats af. De standaardkleuren zijn groen en grijs, maar het is natuurlijk ook mogelijk de geschakelde Variantloods in andere kleuren of uw huisstijlkleur te leveren.