Nieuwe loodsen

Dankzij jarenlange ervaring met de verkoop van Romneyloodsen en Variantloodsen kunnen wij u snel een passende oplossing bieden. 

Onze nieuwe loodsen zijn in diverse RAL-kleuren leverbaar. Verder is er een ruime keuze in het type constructie en hoogte, breedte en lengtematen. Neem contact met ons op voor een passend advies.

Lage Kostprijs

Onze loodsen worden zeer snel gebouwd door onze ervaren bouwploegen. Dure onderheide funderingen zijn niet nodig. Een ondergrond van prefab betonplaten is voldoende om u gemiddeld binnen twee dagen een bedrijfsklare permanente of tijdelijke loods te leveren. Onze loodsen zijn tot 20 meter vrij overspanbaar zonder kolommen. Hierdoor is iedere vierkante meter in uw loods rendabel.

Licht en comfortabel

Dankzij de toepassing van lichtplaten in het dak, witte binnenafwerking en eventuele extra isolatie zijn onze hallen licht, ruimtelijk en hebben ze een aangenaam klimaat. De loodsen zijn dan ook ideaal als werkplaats of als opslag van vocht- en temperatuur gevoelige materialen.

Wij verzorgen het hele traject voor u. Van constructieberekening en bouwtekening tot veiligheidsplan, montage en complete inrichting van de loods.

Lees verder

Hoe werkt het?

Variantloods

De Variantloods is erg gewild vanwege de rechte zijwanden, die voor nóg meer opslagruimte zorgen. U kunt kiezen voor een nieuwe of gebruikte Variantloods. Voor huur en koop. Heeft u veel opslagruimte nodig? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een geschakelde Variantloods. De loodsen worden standaard geleverd in groen of grijs. Maar heeft u misschien liever een andere kleurstelling of een bepaald thema? Bijna alles kan verzorgd worden.

Romneyloods voor het EnecoWindlab

Romneyloods

De bekendste opslagloods onder de loodsen is de Romneyloods, vanwege zijn rijke historie en bijzondere vorm. Onze Romneyloodsen zijn een verbeterde versie van de traditionele nissenhut. De Romneyloodsen verschaffen snel en voordelig een tijdelijke of permanente opslag of werkplaats. Variant Loodsenbouw biedt Romneyloodsen in allerlei soorten, maten en constructies aan. Nieuw en gebruikt. Het huren of kopen van een Romneyloods is bij ons goed geregeld.

21m-geschakelde-Variantloods

Geschakelde Variantloods

Heeft u veel opslagruimte of een grote werkplaats nodig? Dan biedt het huren of kopen van de geschakelde Variantloods uitkomst. Dit zijn aan elkaar gemonteerde enkele Variantloodsen. Afgestemd op uw doel bouwen wij enorm hoge zijwanden op. U bepaalt het aantal geschakelde loodsen. Zo stemmen wij samen de perfecte opslaglocatie of werkplaats af. De standaardkleuren zijn groen en grijs, maar het is ook mogelijk de geschakelde Variantloods in ander kleuren of uw huisstijlkleur te leveren.