Over ons

Variant Loodsenbouw heeft tientallen jaren ervaring met de verhuur, verkoop, renovatie en verplaatsing van loodsen, zoals Romneyloodsen, Variantloodsen en Nissenhutten.

Dankzij onze ruime werkplaats, grote opslagcapaciteit, eigen transportmiddelen en zeer ervaren montage ploegen, is het mogelijk om snel op een professionele wijze tijdelijke of permanente loodsen te leveren. Wij kunnen de loodsen kant-en-klaar opleveren.

 

Ondersteuning bij de bouwvergunning. Calculatie en werkvoorbereiding. Werktekeningen en veiligheidsplannen. Montage, installaties en de complete inrichting. Wij verzorgen het hele traject.

Door jarenlange ervaring in de bouw en petrochemie voor gerenommeerde opdrachtgevers is Variant Loodsenbouw gewend onder hoge veiligheidseisen te werken.

 

 

Veiligheid

Variant Loodsenbouw is VCA** gecertificeerd. Hiervoor worden onze medewerkers jaarlijks getraind en is al ons materieel en gereedschap gekeurd. Wij zijn gewend om te werken volgens de hoogste veiligheidseisen die gelden in de industrie en petrochemie. Zo worden onze loodsen altijd gemonteerd met inzet van gecertificeerde hoogwerkers en hefttrucks. Ook wordt gebruik gemaakt van professioneel klimmaterieel voor werken op hoogte.

Desgewenst maken wij een projectspecifiek veiligheidsplan waarin onze werkmethode getoetst wordt aan de eisen die gesteld zijn op de locatie. Tijdens een start-werkoverleg wordt het plan met onze monteurs besproken.  Zo streven wij naar optimale veiligheid op onze projecten.

Toepassingen

Voor alle bedrijfstakken kunnen wij opslag- of werkruimte creëren. Onze Romneyloodsen en Variantloodsen zijn in verschillende maten beschikbaar en daardoor is de toepasbaarheid enorm. Voor de bouw, industrie, logistiek, petrochemie en agrarische bedrijven leveren wij loodsen. Als magazijn, bulkopslag of werkplaats. Maar ook voor tijdelijke ruimte tijdens evenementen en exposities. Wij kunnen u adviseren en met u meedenken over uw situatie en vervolgens het hele traject voor u verzorgen.

Inrichting

De complete inrichting en isolatie van de loodsen kunnen wij verzorgen. Zo verhuren en verkopen wij verlichting, magazijnstellingen, palletrekken, binnenwanden en overheaddeuren.